Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Beata Teresa Ataszkiewicz (8087 niezalogowanych)
1 Post

(bumell)
Wiking
Ja bym mu nie dawał zobacz jakie ma zęby.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
moge sie jeszcze klocic przez ok 3 min bo mam obiad chyba ze po obiedzie dolacze spowrotem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Nudnik Szpilkez napisał:
moge sie jeszcze klocic przez ok 3 min bo mam obiad chyba ze po obiedzie dolacze spowrotem

jak mama pozwoli ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
ulv72 napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:

jak mama pozwoli ??

pisz tak do mie jeszcze to mie wyszczupla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
A co tam dzisiaj masz na obiad?pewnie zimny drań wyrzuciał te zgniłe ziemniaki ze sklepu.Cham.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
WITAM SERDECZNIE, przepraszam za ponad półgodzinne spóźnienie. Wiem, ze obraziłam moim zachowaniem uczestników kłótni, ale o to mi chodziło wapniaki !!!!
Przynosze resztki ciasta marchewkowego, kto pierwszy ten lepszy. Ulv spiesz sie bo ci przypadna przypalone koncówki z brytfanki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
bumell napisał:
A co tam dzisiaj masz na obiad?pewnie zimny drań wyrzuciał te zgniłe ziemniaki ze sklepu.Cham.

to miala byc klotnia a nie rozsmieszanie do bani z taka awantura
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:
WITAM SERDECZNIE, przepraszam za ponad półgodzinne spóźnienie. Wiem, ze obraziłam moim zachowaniem uczestników kłótni, ale o to mi chodziło wapniaki !!!!
Przynosze resztki ciasta marchewkowego, kto pierwszy ten lepszy. Ulv spiesz sie bo ci przypadna przypalone koncówki z brytfanki

ja tam podtrzymuje swoje niedowiarstwo w te marchewki w ciescie daj moze nudnikowi i nie pytaj dlaczego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ulv, dobrze, w takim razie moge wniesc na stó mojndziesiejszy obiad. Wołowinan i brazowy ryż. Pasuje?? Czy znowu cos nie halo?? Giovi mi powiedziala ze ja sie je brazowy ryz i uzywa brazowego cukru to karnacja ciemnieje i nie trzeba sie opalac, przydaloby cie sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:
Ulv, dobrze, w takim razie moge wniesc na stó mojndziesiejszy obiad. Wołowinan i brazowy ryż. Pasuje?? Czy znowu cos nie halo?? Giovi mi powiedziala ze ja sie je brazowy ryz i uzywa brazowego cukru to karnacja ciemnieje i nie trzeba sie opalac, przydaloby cie sie

dobra, wchodze w to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok